erikaregby

Helgen är välkommen

God förmiddag på er, fredag och det är så skönt. Även fast jag är mammaledig så är fredagarna speciella iallafall. Imorse vaknade jag och Signe vid 8, hon har börjat sova så bra sen vi flyttade in sängen i hennes rum för ca 2 månader sen. Vi har blivit så bortskämda med bra sömn och egentid på kvällarna så det är skönt. Hon lägger sig ca 18.30 och sover sen till 8-9 på morgonen. Vi är så tacksamma för det för sömn och egentid som föräldrar behöver man också. 
Signe har busat runt här hemma på förmiddagen medans jag har gjort fredagsstädningen och håller på att tvättar för fullt. Signe har nyss lagt sig för vila och jag slog ner rumpan i soffan. Senare ska vi ta en tur till Jysk och rusta och köpa nya täcken och påslakan, och ikväll blir det god mat och fredagsmys.

Igår träffade vi Frida och Filip i stan för sushilunch, bästa maten<3 Är så glad att jag träffat Frida, vi har kommit varandra väldigt nära på så kort tid och känns som vi känt varandra hela livet typ, haha. Sen lever vi samma liv med barn, hus och sambo och då är det så enkelt eftersom vi förstår varandra på ett helt annat plan än vad personer som inte har barn. Så det är jätteroligt! 
Imorgon har jag förresten sista dagen förmiddagsintro på jobbet och nästa vecka är det eftermiddagsintro. Sen efter det är det typ 3 veckors ledigt innan jag börjar jobba varannan helg, kommer bli perfekt. På söndag ska Andreas iväg och åka skoter, får se vad jag och Signe hittar på. 
Kram och trevlig helg:) 

En bild från juldagen när vi var barnfria och var ute och roade oss.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas